Podcasts

De Epiloog is een boekenprogramma zonder tierelantijnen: één interviewer en één auteur over één boek en dat een halfuur lang (of ietsje langer) zonder onderbrekingen.

Met ingang van 18 mei 2021 is De Epiloog is een wekelijkse (exclusief vakantieperiode) livestream/podcast op dinsdagen waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

De Epiloog, een initiatief van Uitgeverij in de Knipscheer, wordt live gestreamd en technisch mogelijk gemaakt door de Pletterij, centrum voor debat en cultuur in Haarlem. Aanvang van de livestreams 16.00 uur. U kunt de livestream volgen op de homepage van debat- en cultuurpodium Pletterij, op hun Facebook-pagina of op hun Youtube-kanaal. Op het moment van de uitzending openen zich op deze drie platforms vensters met de livebeelden. Een inlogcode is niet nodig. Op de laatste twee media kunt u de uitzending later ook terugzien.

Bekijk de podcasts